Gå til indhold

Nyhed -

Nyhedsbrev: Det sociale ansvar i virksomhederne har det godt

Siden 1998 er antallet af virksomheder med ansatte i støttet beskæftigelse steget fra hver tiende til hver fjerde. Dertil kommer et ukendt antal virksomheder, som ansætter fx flygtninge, unge med udfordringer eller personer med handicap uden at få økonomisk støtte.

Seniorforsker hos SFI, Helle Holt, ser et klart skred i synet på, at flere skal inkluderes på arbejdsmarkedet, og at virksomheder påtager sig sociale opgaver. Den store og svære opgave er nu, at få flere virksomheder end i dag til at tage del i det sociale ansvar, siger hun i decemberudgaven af nyhedsbrevet Cabi Nyt.

Her går vi også tæt på, hvordan jobcentre kan understøtte virksomhedernes sociale ansvar, og du kan se en lang række nye arrangementer, som VirksomhedsnetværkCabi har på programmet i 2017.

Læs hele nyhedsbrevet Cabi Nyt, december 2016

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534