Gå til indhold
Også i Østdanmark genåbner jobcentrene nu.
Også i Østdanmark genåbner jobcentrene nu.

Nyhed -

Jobcentre øst for Storebælt åbner igen

Offentligt ansatte i Region Sjælland og Region Hovedstaden kan fra mandag den 15. juni vende fysisk tilbage til deres arbejdsplads. Dermed kan jobcentre i Østdanmark, og ledige kan igen møde fysisk frem til fx samtaler og aktive tilbud.

Jobcentrene i Jylland og på Fyn åbnede fysisk den 27. maj, og det første kritik fra flere borgmestre i Region Sjælland og Hovedstaden, som ligeledes ville have mulighed for at genåbne den delvist suspenderede beskæftigelsesindsats.

"Jeg er lidt bange for, at de har glemt os. Har de glemt lige at melde tilbage om, at øst for Storebælt må man også godt begynde at give fuld service inden for det offentlige?," sagde Gert Jørgensen (C), borgmester i Sorø.

Flere aktører, herunder Cabi, arbejdsgivere og kommuner, har pointeret vigtigheden af hurtigst muligt at at sætte gang i virksomhedsrettede tilbud som virksomhedspraktik og løntilskud igen. Ikke mindst til gavn for de mest udsatte ledige. Det bliver nu muligt i hele landet.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering forventer, at beslutningen udmøntes i en ny bekendtgørelse hurtigst muligt.

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534

Relaterede nyheder