Gå til indhold
Gribskov matcher ledige og virksomheder med Jobnet for Arbejdsgivere

Nyhed -

Gribskov matcher ledige og virksomheder med Jobnet for Arbejdsgivere

Gribskov Kommune har fået 211 jobordrer gennem Jobnet for Arbejdsgivere, og det sikrer bedre match mellem virksomheder og ledige kandidater.

Jobordren på Jobnet for Arbejdsgivere er ved at vinde indpas som en del af rekrutteringsservicen mellem virksomheder og jobcentre. Virksomheder sender jobordrer. Og rigtig mange jobcentre landet over har taget jobordren til sig. Det gælder også i Gribskov Kommune.

Virksomhedskonsulent Leif Bjerg Jensen ved hvorfor. Jobordren giver mening i det daglige arbejde med at matche ledige med virksomheder.

”Vi får et godt overblik og kan sætte jobordrer bedre og mere målrettet i spil. Derfor får virksomheden også et bredere rekrutteringsgrundlag,” siger han. 

I Gribskov registrerer man jobordren efter dialog med virksomheden

På den måde får jobcentrets medarbejdere kendskab til alle aktuelle jobåbninger. Det giver mulighed for, at man på tværs af jobcentret kan matche jobordren med potentielle kandidater.

I Gribskov – som i mange andre kommuner – er der efterspørgsel på ufaglærte.

Leif Bjerg Jensen uddyber: ”Det gælder fra 15 timer og op til fuldtid. De er eftertragtede til job i detailhandlen, i køkken, café og restauration samt til SoSu-stillinger og rengøring. Vores fokus er at præsentere to eller tre motiverede kandidater for hver virksomhed.”

Mere information

Kunne Jobnet for Arbejdsgivere være noget for dig? - så klik ind på JobAG.jobnet.dk

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534