Gå til indhold
Lotte Jepsen er videnshuset Cabis nye konsulent
Lotte Jepsen er videnshuset Cabis nye konsulent

Pressemeddelelse -

Videnshuset Cabi ansætter ny konsulent

Videnshuset Cabi har ansat Lotte Jepsen som konsulent. Hun kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i Vejle Kommune og er blevet en del af Cabis team af sygefraværseksperter.

Lotte Jepsen faciliterer og sparrer omkring forebyggelse og håndtering af sygefravær og trivsel med fokus på ledelse, arbejdsmiljø og samarbejdet mellem tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant og leder.

Det landsdækkende videnshus Cabi har 36 medarbejdere og hovedsæde i Aarhus. Her skal hun, sammen med Cabis team af sygefraværskonsulenter, arbejde for at nedbringe sygefravær, skabe bedre trivsel og sikre, at flere fastholdes på arbejdspladsen i tæt samarbejde med virksomhederne.

Lotte Jepsen er 53 år og bor ved Vejle med sin mand og deres to børn.

Emner

Kategorier


Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Kontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126

Plads til flere i arbejde

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Cabi
Åboulevarden 70, 3
8000 Aarhus C
Danmark