Gå til indhold
3F i Herning lægger lokaler til arrangement om mental sundhed på arbejdspladsen
3F i Herning lægger lokaler til arrangement om mental sundhed på arbejdspladsen

Pressemeddelelse -

Spot på den mentale sundhed i det midtjyske

Virksomheder og tillidsrepræsentanter kan den 15. maj i Herning se frem til ny viden og konkrete værktøjer. Det sker når 3F Midtjylland lægger lokaler til arrangement om trivslen og det psykiske arbejdsmiljø sammen med VirksomhedsnetværkCabi.

Mange ved nok, at danskerne er et af de folk i verden, der trives bedst, og generelt er glade for deres arbejde. Men det er ikke alle virksomhedsledere, der er bekendte med, at hver syvende medarbejder ofte eller meget ofte føler sig stresset i løbet af en tougers periode.

”Den mentale sundhed på arbejdspladserne er rigtig vigtig. Det har stor betydning at tillidsrepræsentanter og ledelse kan tale sammen om udfordringerne og om de mulige løsninger. Derfor er jeg glad for samarbejdet med VirksomhedsnetværkCabi og for at vi i 3F kan være med til at sætte spot på mulighederne med dette formiddagsmøde hos os,” siger Hans Jessen, fra 3FMidtjylland.

Han håber, at der er mange, der vil møde op.

”Det koster ikke noget at deltage. Husk dog at melde til, så vi har stole nok.”

Det handler også om produktivitet og kvalitet i opgaveløsningen

” For alle virksomheder er der god grund til at sætte fokus på trivsel. Medarbejdere, der er mentalt ovenpå og trives, er produktive medarbejdere og dermed et plus for forretningen”, siger seniorkonsulent Ann Cathrine Lebech Hoe fra Cabi.

Opfordring til virksomhederne i det midtjyske

”Vær med i Herning, brug et par timer til at få fokus på medarbejdertrivsel. Det handler bl.a. om at forebygge og håndtere stress, mistrivsel, mobning og de sygemeldinger, der kan følge i kølvandet på det”, forklarer seniorkonsulent Christina Pedersen fra VirksomhedsnetværkCabi.

Hun vil på dagen have et godt tilbud med til de virksomheder, som er tilmeldt.

”At være i Herning den 15. maj betyder meget for os. Vi samarbejder med alle og er i dialog med virksomheder i hele Danmark og faciliterer bl.a. netværk lokalt. Vi ved, at viden og værktøjer kan gøre forskellen i en travl hverdag, så vi glæder os meget til at møde ledere, produktionschefer, HR og også medarbejdere, der sidder med økonomiansvar i virksomhederne. Tillidsrepræsentanter er også meget velkomne,” siger Christina Pedersen.

FAKTA

VirksomhedsnetværkCabi er et landsdækkende netværk af socialt ansvarlige virksomheder med medlemmer fra over 6.100 virksomheder. Det er gratis at være medlem af VirksomhedsnetværkCabi.

I Region Midtjylland har netværket mere end 1.600 medlemmer.

Se program og alt om tilmelding her https://www.tilmeld.dk/Cabi201909

Kontakt

  • Hans Jessen, 3F Midtjylland: 7030 0868
  • Seniorkonsulent Christina Pedersen, Cabi: cip@cabiweb.dk og tlf. 2251 6982

Yderligere kontaktperson

  • Marketingansvarlig Marianne Lyngberg Nilsson Cabi: man@cabiweb.dk og 4113 7281

 

Emner

Kategorier

Regions


Cabi er er et non-profit videns- og netværkshus under Beskæftigelsesministeriet. Det er vores mission at fremme et arbejdsmarked med plads til flere. Vi giver råd og inspiration til virksomheder og kommuner, som arbejder med at få flere udsatte ledige inkluderet på arbejdsmarkedet og med at fastholde udsatte medarbejdere i job. Vores mål er, at flere virksomheder bliver socialt ansvarlige, og at flere mennesker kan få og fastholde en plads på arbejdsmarkedet.

Vi indsamler, bearbejder og formidler viden til ledere, personaleansvarlige og HR-medarbejdere i virksomhederne og til professionelle i den aktive beskæftigelsesindsats i kommuner og andre steder.

Vi udvikler metoder og værktøjer, som kan skabe positive forandringer i praksis. Og vi hjælper med tilpasning, implementering og udvikling lokalt i virksomheder og kommuner over hele landet. Altid med øje for et stærkt samarbejde på tværs fx mellem kommuner og virksomheder.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126
Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Presse og kommunikation 3066 1688

Plads til flere i arbejde

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Cabi
Åboulevarden 70, 3
8000 Aarhus C
Danmark