Gå til indhold
Line Nordentoft er Cabis nye projektudvikler.
Line Nordentoft er Cabis nye projektudvikler.

Pressemeddelelse -

Ny projektudvikler er blevet ansat hos Cabi

Videnshuset Cabi har udvidet sit hold af eksperter med projektudvikler Line Nordentoft. Line kommer senest fra en stilling som projektchef hos Den Jyske Sangskole, og har tidligere været konferencekoordinator på Aarhus Universitet. Hos Cabi skal hun varetage udviklingen af diverse alsidige projekter indenfor Cabis vidensområder.

Strategisk proces- og projektudvikling, samskabelse, fundraising og projektledelse, er nogle af Lines spidskompetencer, og hun har stor erfaring indenfor disse områder. Line er initiativ- og idérig og har stor ekspertise at trække på, når hun driver projekter fra idéudvikling til den endelige eksekvering af projektindsatser.

Som en fast del af det landsdækkende videnshus Cabis hovedsæde i Aarhus, skal hun arbejde sammen med 35 ansatte, og primært have sit fokus på at sikre fremdriften i Cabis innovations- og fundingstrategi. Dermed skal Line stå i spidsen for at udvikle og kvalificere nye projekter, etablere partnerskaber, samt udarbejde fonds- og puljeansøgninger.

Line er 30 år og bor med sin kæreste i Herning.

Emner

Kategorier


Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Kontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126
Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Presse og kommunikation 3066 1688

Plads til flere i arbejde

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Cabi
Åboulevarden 70, 3
8000 Aarhus C
Danmark