Gå til indhold
Ny kontorassistent hos Cabi

Pressemeddelelse -

Ny kontorassistent hos Cabi

Videnshuset Cabi har styrket sit administrative team med ansættelsen af Maria Lønsgaard Randrup. Hun er ny superbruger på Cabis interne dokumenthåndtering og skal også løse opgaver for økonomiafdelingen.

Med en bred erfaring fra flere administrative stillinger i det offentlige er Maria Lønsgaard Randrup netop trådt ind i Cabis support-gruppe.

Her får hun først og fremmest ansvaret for, at Cabis interne dokumenthåndtering fungerer og lever op til nutidens krav om databehandling. Hun vil også stå for intern oplæring i systemet.

Derudover vil hun også løse opgaver for økonomifunktionen, stå for korrektur og sprogredigering og assistere i receptionen efter behov.

Maria Lønsgaard Randrup har en uddannelse i offentlig administration fra Aarhus Kommune, hvor hun efterfølgende har været ansat som administrativ medarbejder i henholdsvis Kultur og Borgerservice og Teknik og Miljø. Senest har hun haft en stilling som kontorfunktionær ved Aarhus Universitet.

Maria bliver budt velkommen i det landsdækkende videnshus Cabi med hovedsæde i Aarhus, hvor hun bliver kollega til 36 konsulenter og specialister.

Emner

Kategorier


Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Kontakt

Dorthe Lundh

Dorthe Lundh

Pressekontakt Presseansvarlig Kommunikation og Marketing 4016 3101
Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126

Plads til flere i arbejde

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Cabi
Åboulevarden 70, 3
8000 Aarhus C
Danmark