Gå til indhold
Henrik Boye Ebbesen er Cabis nye kommunikationsmedarbejder
Henrik Boye Ebbesen er Cabis nye kommunikationsmedarbejder

Pressemeddelelse -

Ny kommunikationsmedarbejder til videnshuset Cabi

Videnshuset Cabi har ansat Henrik Boye Ebbesen som kommunikationsmedarbejder. Han har tidligere været ansat som kommunikationsmedarbejder hos Dansk Hestevæddeløb, som redaktør hos Dansk Travsports Centralforbund, som content manager hos AS3 Transition og som journalist hos Århus Stiftstidende.

Henrik Boye Ebbesen skal primært arbejde med produktion af artikler, nyhedsudsendelser og kontakt til pressen. Det er ham, der fører pennen, når Cabi sender pressemeddelelser eller nyhedsbreve ud. Han opdaterer desuden hjemmesiden og sociale medier og skal medvirke ved udarbejdelsen af forskellige cases, håndbøger og analyser.

Det landsdækkende videnshus Cabi har 36 medarbejdere og hovedsæde i Aarhus, og her skal Henrik Boye Ebbesen med sin stærke kommunikationsfaglige baggrund være med til at styrke indsatser, som bl.a. involverer virksomheder, jobcentre og andre aktører med det formål at få mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet i job og sikre, at flere fastholdes i arbejde.

Henrik Boye Ebbesen er 45 år og bosat i Højbjerg med sin kone og to sønner.

Emner

Kategorier


Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126
Malene Boel Kristensen

Malene Boel Kristensen

Pressekontakt Marketingkoordinator Kommunikation og Marketing 2099 7771

Plads til flere i arbejde

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Cabi
Åboulevarden 70, 3
8000 Aarhus C
Danmark