Gå til indhold
Give Steel A/S, BM Silo ApS og Råt&Godt har vundet årets udgave af CSR People Prize
Give Steel A/S, BM Silo ApS og Råt&Godt har vundet årets udgave af CSR People Prize

Pressemeddelelse -

Her er vinderne af CSR People Prize 2021

Vinderne af årets udgave af CSR People Prize er netop blevet afsløret. Det skete ved en ceremoni under Cabis årskonference Bæredygtig ledelse – vejen til 2030.

CSR People Prize har eksisteret siden 1999, og er Cabis hyldest til virksomheder, der gør en særlig indsats for, at udsatte kan få en chance på arbejdsmarkedet. Det kan fx være virksomheder, der ansætter mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, fastholder ansatte, som risikerer at miste jobbet, eller som forebygger fx nedslidning, stress eller mistrivsel.

I år er CSR People Prize blevet uddelt til virksomheder i tre kategorier:

  • Virksomheder med over 250 ansatte – Vinder: Give Steel A/S
  • Virksomheder med op til 250 ansatte – Vinder: BM Silo ApS
  • CSR People Særpris – Cirkulær økonomi og arbejde til flere – Vinder: Råt&Godt

I alle tre kategorier var der tale om hårfine afgørelser foran de andre nominerede virksomheder, der tilsammen udgjorde et flot finalefelt.

Mangesidet indsats til glæde for virksomheder og mennesker

Juryen bag prisen fremhæver Give Steel A/S som en virksomhed med en meget bred indsats, hvor der tages et socialt ansvar på en lang række parametre. Det gælder fx uddannelse af lærlinge og indsatser over for flygtninge og personer med fysisk eller psykisk handicap.

BM Silo vinder prisen for gennem adskillige år at have vist, at rekruttering af medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet ikke er nogen hindring for at drive en god forretning. Med mentorhjælp, sidemandsoplæring og lektiehjælp lykkes det fx at føre bogligt udfordrede elever til svendeprøve med flotte resultater.

I år blev der desuden uddelt en CSR People Særpris med fokus på virksomheder, som både formår at arbejde cirkulært og skabe job til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Her udmærker aalborgensiske Råt&Godt sig som en virksomhed, der skaber nye produkter af byggeaffald samtidig med, at især unge fra kanten af arbejdsmarkedet får en ny chance. Til gavn for den enkelte, virksomheden, samfundet og miljøet.

Konference med fokus på bæredygtig ledelse

CSR People Prize blev uddelt ved Cabis årskonference 2021 Bæredygtig Ledelse – Vejen til 2030, som blev afholdt virtuelt for knap 500 deltagere den 24. marts 2021.

Læs mere om konferencen og prisuddelingen

Se film om de nominerede og vindervirksomhederne

KONTAKT

  • Seniorkonsulent Marianne Lyngberg Nilsson, Cabi: 4113 7281 / man@cabiweb.dk

FAKTA – CSR People Prize:

  • Formålet med CSR People Prize er at vise, hvordan virksomheder kan gøre en særlig indsats for udsatte mennesker, og vise potentialet i ledige uden for arbejdsmarkedet.

Emner

Kategorier


Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126
Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Presse og kommunikation 3066 1688

Plads til flere i arbejde

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Cabi
Åboulevarden 70, 3
8000 Aarhus C
Danmark