Gå til indhold
En international jury af kommunikationsfolk har kåret videnshuset Cabi som vinder af Newsroom of The Year.
En international jury af kommunikationsfolk har kåret videnshuset Cabi som vinder af Newsroom of The Year.

Pressemeddelelse -

Cabi vinder Newsroom of the Year

Vinderne af Nordic Digital PR Awards er netop fundet, og Cabi har vundet kategorien Newsroom of the Year Denmark for en positiv og løsningsorienteret nyhedsformidling om virksomheders sociale ansvar og arbejde til udsatte.

De nominerede og vinderne af Nordic Digital PR Awards er fundet blandt 5.000 virksomheder og organisationer i Norden, der bruger platformen Mynewsdesk, som også står bag prisuddelingen.

Nordic Digital PR Awards uddeles i fem kategorier, og videnshuset Cabi har vundet i kategorien Newsroom of the Year Denmark i skarp konkurrence med:

  • Circle K
  • Verdens Skove
  • Falck
  • Energistyrelsen
  • Danmarks Rejsebureau Forening.

En international jury bestående af professionelle kommunikationsfolk fra Norge, Sverige og Danmark har vurderet alle nominerede, og begrunder valget af Cabi som vinder af Newsroom of the Year Denmark således:

“Cabi takes lead in using all the opportunities they are given in their newsroom. They tap into a bigger agenda through inspiring fact based stories and spread the word about social and sustainable responsibilities with ease, enthusiasm and no raised fingers – just bringing light to new ideas and opportunities! Cabi is a role model when it comes to connecting small stories into the bigger narratives and their storytelling puts a greater hope for equality and CSR-mindset throughout the society.”

Cabi: En pris til hele organisationen

Hos Cabi er kommunikations- og souschef Ea Nielsen glad og stolt over, at Cabi har vundet den flotte pris foran et skarpt felt.

”Det her er en pris, som ikke blot er for os, som arbejder med kommunikation, men for hele organisationen, der bidrager til, at det her kan lade sig gøre. Jeg bliver desuden meget glad, når juryen fremhæver entusiasmen og den løsningsorienterede tilgang i vores nyhedsformidling. For det er lige præcis det, vi står for i Cabi,” siger Ea Nielsen.

Mere information

Læs mere om Nordic Digital PR Awards hos Mynewsdesk

Emner

Kategorier


Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126

Plads til flere i arbejde

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Cabi
Åboulevarden 70, 3
8000 Aarhus C
Danmark