Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Cabi har fået ny digital redaktør

Karin Søgaard Sørensen har besat stillingen som digital redaktør hos videnshuset Cabi. Karin har tidligere varetaget både kommunikations- og webarbejde hos Aarhus Universitet, og kommer senest fra en stilling som webkoordinator på Sygehus Lillebælt.

Karin medbringer med sin ankomst til Cabi stor erfaring indenfor korrekturlæsning og tekstredigering, men det er især i videreudviklingen af Cabis digitale univers, Karin kommer til at bringe sin store ekspertise i spil. Hun mestrer optimering af brugeroplevelser samt brugervenlighed på kommunikationsplatforme, digital markedsføring på SoMe og SEO.

Hele Danmarks videnshus, Cabi, huser 36 medarbejdere og har hovedsæde i Aarhus. Karin Søgaard Sørensen bliver en fast del af holdet og kommer primært til at beskæftige sig med det redaktionelle ansvar for Cabis hjemmeside, hvor hendes fokus vil ligge på opdatering, kvalitetssikring, webstatistik, webkommunikation og webtilgængelighed.

Privat er Karin bosat i Hjortshøj, hvor hun bor med sin mand og deres to børn.

Emner

Kategorier


Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Kontakt

Dorthe Lundh

Dorthe Lundh

Pressekontakt Presseansvarlig Kommunikation og Marketing 4016 3101
Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126

Plads til flere i arbejde

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Cabi
Åboulevarden 70, 3
8000 Aarhus C
Danmark