Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Cabi ansætter gammel kending som ny seniorkonsulent

Videns- og netværkshuset Cabi har ansat Signe Bloch-Krarup, der kommer fra en stilling som afdelingsleder hos Skanderborg Kommune. Hun er dog ikke et helt nyt ansigt hos Cabi, da hun tidligere har været ansat her.

Signe Bloch-Krarup har i knap tre år været afdelingsleder for integrationsteamet i Skanderborg Kommune, hvor hun kom til fra netop Cabi, som hun nu vender tilbage til. Fra sin tid i Skanderborg Kommune har Signe Bloch-Krarup høstet erfaring med organisationsudvikling og personaleledelse, og sideløbende har hun taget en diplomuddannelse i ledelse.

Det landsdækkende videns- og netværkshus Cabi har 37 medarbejdere og hovedsæde i Aarhus, og her skal Signe Bloch-Kraup fungere som projektleder af indsatser, som involverer bl.a. virksomheder, jobcentre og andre aktører med det formål at få mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet i job.

Derudover skal Signe Bloch-Krarup styrke VirksomhedsnetværkCabi, som har til formål er at inspirere, udvikle og fremme virksomhedernes sociale ansvar, og hun skal lede arbejdet med Cabis årskonference om bæredygtig ledelse i socialt ansvarlige virksomheder.

Signe Bloch-Krarup er 39 år og bosat i Silkeborg med sin mand og to sønner.

Emner

Tags

Regioner


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef Kommunikation og marketing 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Presse, nyhedsbeve, nyheder, sociale medier 20658534