Gå til indhold
Virksomheder kan finde arbejdskraft gennem Jobnet for Arbejdsgivere
Virksomheder kan finde arbejdskraft gennem Jobnet for Arbejdsgivere

Nyhed -

Virksomheder slår deltidsjob op på Jobnet for Arbejdsgivere

Job på få timer kan være en vej til fast beskæftigelse for mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, og over 2.000 virksomheder har slået deltidsjob op på Jobnet for Arbejdsgivere. Det viser tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

I alt havde 2.155 virksomheder i begyndelsen af august et deltidsjob slået op på Jobnet for Arbejdsagivere, hvor timetallet er angivet præcist. Det er en klar stigning i forhold til februar, hvor knap 1.200 virksomheder havde slået deltidsjob op.

Mange af de opslåede deltidsjob er inden for brancher som rengøring, restauration, it og kundeservice, og 30 procent af de opslåede deltidsjob i august var med et timetal på under 15 timer om ugen. Netop job på få timer kan være et godt skridt på vej i varig beskæftigelse for mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, forklarer Carsten Lunden, seniorkonsulent hos Cabi.

Jobnet for Arbejdsgivere er gratis og nemt at bruge for virksomheder, og den store vækst i antallet af opslåede stillinger vidner om, at virksomhederne har fået øjnene op for den gratis rekrutteringsservice.

Se her, hvordan du kan bruge Jobnet for Arbejdsgivere

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef Kommunikation og marketing 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Presse, nyhedsbeve, nyheder, sociale medier 20658534