Gå til indhold
Aarhus Kommune investerer i beskæftigelsesindsatsen for at få flere ledige i job
Aarhus Kommune investerer i beskæftigelsesindsatsen for at få flere ledige i job

Nyhed -

Rådmand: Flere udsatte skal hjælpes i job

Aarhus Kommune har afsat 26,6 millioner kr. til at få 3.000 flere borgere i arbejde inden udgangen af 2020. Det skal bl.a. ske ved, at kommunen ansætter flere virksomhedskonsulenter.

I november og december viste DR dokumentarserien 'Fri os fra kontanthjælp', hvor en aarhusiansk jobkonsulent fik et år til at behandle fire langtidslediges sager.

Jobkonsulenten i serien, Anne-Mette Hjortshøj, har flere gange fortalt, at tid til den enkelte borger er ekstremt vigtigt, og det er rådmand for Social Forhold og Beskæftigelse, Kristian Würtz (S), enig i.

"Det gør et indtryk på mig. I Aarhus er vi blevet enige om at investere mere i jobindsatsen. Det handler om at få ekstra medarbejderressourcer ind for at få endnu mere tryk på, siger Kristian Würtz til Ugebrevet A4

Derfor har Aarhus kommune i sin beskæftigelsesplan for 2019 afsat 26,6 millioner kr. til at få 3.000 flere borgere i arbejde ved udgangen af 2020. Og samtidig vil kommunen hyre 29 nye ansatte - primært virksomhedskonsulenter.

Mere information

Læs mere i Ugebrevet A4

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534