Gå til indhold
Logistikkompagniets Carsten Moberg tilbyder gratis foredrag om socialt ansvar.
Logistikkompagniets Carsten Moberg tilbyder gratis foredrag om socialt ansvar.

Nyhed -

Prisvindende erhvervsleder fortæller om socialt ansvar

Logistikkompagniet har to gange vundet CSR People Prize for virksomhedens store samfundsansvar, og nu vil grundlægger Carsten Moberg give sine erfaringer videre gennem gratis foredrag. Første gang var 5. december i Horsens.

I oktober i år vandt Logistikkompagniet for anden gang CSR People Prize for det store sociale ansvar, som virksomheder tager. Logistikkompagniet har bl.a. gjort det til en bevidst strategi at rekruttere medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet. Samtidig kan virksomheden fremvise en flot vækst, så for Logistikkompagniet går samfundsansvar og god forretning hånd i hånd.

For Carsten Moberg, der har grundlagt virksomheden, er det helt naturligt at give noget tilbage til samfundet, og nu tager han det et skridt videre.

Han tilbyder virksomheder og organisationer at holde gratis oplæg om, hvordan det sociale ansvar fungerer i praksis hos Logistikkompagniet - og om, hvordan det er blevet en del af virksomhedens DNA.

Første foredrag var 5. december hos Vitus Bering Innovation Park i Horsens, hvor tilhørerne bl.a. fik inspiration og konkrete tips til:

  • hvordan virksomheder kan tage de første skridt mod social ansvarlighed.
  • at skabe sammehold og trivsel på arbejdspladsen.
  • at fastholde gode medarbejdere og tiltrække nye.
  • hvordan jobcentret kan hjælpe virksomhederne.

Sætter nye grænser for socialt ansvar

Logistikkompagniet har gennem de senere år fokuseret på at hjælpe langtidsledige i arbejde og lægger meget vægt på, at alle medarbejdere i virksomheden skal kompetenceudvikles.

Derudover samarbejder Logistikkompagniet med Greve Kommune om et integrationsforløb, hvor sprogundervisning kombineres med praktisk arbejde i virksomheden.

Gennem en lang årrække har Logistikkompagniet taget et socialt ansvar på et væld af måder og har været med til at sætte nye grænser for, hvordan virksomheder kan tage socialt ansvar.

Det er den indsats, som har sikret virksomheden CSR People Prize i 2016 og 2018 - og det er de erfaringer, som Carsten Moberg vil bringe videre.


Mere information

Se mere om arrangementet i Horsens hos Business Horsens

Emner

Kategorier

Kontakt

Dorthe Lundh

Dorthe Lundh

Pressekontakt Presseansvarlig Kommunikation og Marketing 4016 3101
Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126

Relateret materiale

Plads til flere i arbejde

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Cabi
Åboulevarden 70, 3
8000 Aarhus C
Danmark