Gå til indhold
Peter Hummelgaard bliver ny beskæftigelsesminister
Peter Hummelgaard bliver ny beskæftigelsesminister

Nyhed -

Peter Hummelgaard er ny beskæftigelsesminister

Statsminister Mette Frederiksen har præsenteret sin nye regering, og 36-årige Peter Hummelgaard Thomsen er ny beskæftigelsesminister.

Indtil nu har Troels Lund Poulsen (V) bestredet posten som beskæftigelsesminister, han afløses nu af Peter Hummelgaard, der får sin første ministerpost i den rene socialdemokratiske regering, som Mette Frederiksen har præsenteret.

Peter Hummelgaard er uddannet jurist og har tidligere været ansat i Udenrigsministeriet som juridisk student og senere har han arbejdet som konsulent for rådgivningsvirksomheden Advice A/S.

Hummelgaard har desuden en fortid som politisk konsulent i fagforeningen 3F, og han har i en kort periode fungeret som chefredaktør for Netavisen Pio. Han har været politisk aktiv i mange år, og fra 2008 til 2012 var han formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom.

Peter Hummelgaard er født på Amager som en del af en klassisk arbejderfamilie, og han har tidligere markeret sig som debattør på emner som ulighed og social retfærdighed.

Læs mere

Se mere om Peter Hummelgaard på Folketingets hjemmeside

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef Kommunikation og marketing 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Presse, nyhedsbeve, nyheder, sociale medier 20658534