Gå til indhold
Hent Cabis gratis publikation med viden og redskaber om de sævre samtaler om sygefravær
Hent Cabis gratis publikation med viden og redskaber om de sævre samtaler om sygefravær

Nyhed -

Ny udgivelse: Få værktøjer til de svære samtaler om sygefravær

Cabi har netop udgivet en opdateret version af publikationen 'Når samtaler med medarbejderne er svære'. Den er gratis, og giver ledere viden og redskaber til at gribe samtalerne om sygefravær og mistrivsel rigtig an.

I 2016 udgav Cabi første gang publikationen 'Når samtaler med medarbejderne er svære', og nu er den netop genudgivet i en opdateret version.

Publikationen er især hevendt til ledere og personaleansvarlige, og den indeholder viden og værktøjer til at gøre de svære medarbejdersamtaler om sygefravær og mistrivsel lidt lettere.

Den svære samtale kan deles op i tre faser, og lederen bliver med publikationen guidet til, hvad der er en god ide at fokusere på i de tre faser: Før, under og efter samtalen.

'Når samtaler med medarbejderne er svære' er i den nye version bl.a. opdateret med links til videoer, som viser, hvordan de forskellige modeller i publikationen kan bruges. Derudover indholder den nye version af publikationen:

  • nyeste viden på området
  • nye redskaber
  • opdateret lovgivning.

Download publikation på Cabis hjemmeside

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Presse, nyhedsbeve, nyheder, sociale medier 20658534

Relaterede nyheder