Gå til indhold
Foreningen Norliv vil fremme mental sundhed på arbejdspladserne
Foreningen Norliv vil fremme mental sundhed på arbejdspladserne

Nyhed -

Norliv afsætter 92 millioner kr til mental sundhed

Foreningen Norliv har åbnet for ansøgninger til projekter, som fremmer mental sundhed på arbejdspladsen. I alt 92 millioner kr. er der afsat til det.

Små og mellemstore virksomheder kan nu ansøge Norliv om midler til projekter til at fremme mental sundhed på private arbejdspladser. Alene i år har Norliv afsat 92 millioner kr. til initiativer, som forebygger, at erhvervsaktive danskere får problemer med fx stress, angst og depressioner.

Det er muligt for virksomheder, ansatte, forskningsinstitutioner og konsulentfirmaer at søge om støtte til projekter, der kan forebygge dårlig mental sundhed, stress og mistrivsel på den enkelte arbejdsplads.

Hver dag sygemelder 35.000 danskere sig på grund af dårlig mental sundhed. Det har store personlige omkostninger for de ramte og for deres virksomheder. Dårlig mental sundhed er blevet en folkesygdom, som alle virksomheder bør være bevidste om at være med til at forebygge.

Virksomheder kan ansøge alene eller i samarbejde med andre virksomheder, branchenetværk, konsulentfirmaer eller som partner i et forskningstiltag.

Ansøgere kan ansøge alene eller i samarbejde med virksomheder, branchenetværk, konsulentfirmaer eller som partner i et forskningstiltag.

Foreningen Norliv har fokus på tre områder: mindre lokale indsatser, viden og forskning samt konkrete forebyggende aktiviteter på arbejdspladserne.

Læs mere på www.norliv.org/soegstoette

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Presse, nyhedsbeve, nyheder, sociale medier 20658534