Gå til indhold

Nyhed -

Jobnet for arbejdsgivere bliver endnu bedre

På Jobnet for Arbejdsgivere kan virksomheder slå job op og søge på lediges CV'er. Til juni bliver portalen opdateret, hvor virksomheder får mulighed for at synliggøre småjob.

Med Jobnet for Arbedsgivere kan virksomheder gratis annoncere efter medarbejdere, ligesom det er muligt at søge efter sin nye medarbejder blandt 150.000 aktive CV'er.

Til juni bliver Jobnet for Arbejdsgivere, forbedret med en ny funktion, der gør det muligt at synliggøre småjob med få ugentlige arbejdstimer.

Ifølge Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der står bag Jobnet for Arbejdsgivere, er der flere og flere virksomheder, som efterspørger fleksible ansættelser og medarbejdere og medarbedjere, der kan varetage job på få timer.

Det er årsagen til at indføre den nye funktion, hvor småjob kan synliggøres. Samtidig får ledige, som søger job på få timer også mulighed for at lave et  Præsentations-CV. Præsentations-CV’et er en let og overskuelig CV-skabelon, designet til ledige, som søger job på få timer.

Gå til Jobnet for Arbejdsgivere

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534