Gå til indhold
Massiv støtte til Cabi forud for afgørende finanslovsforhandlinger.
Massiv støtte til Cabi forud for afgørende finanslovsforhandlinger.

Nyhed -

Fem store organisationer bakker op om Cabi

Dansk Arbejdsgiverforening, Fagbevægelsens Hovedorganisation, KL, Danske Handicaporganisationer og Lederne giver i en fælles støtteerklæring deres opbakning til videnshuset Cabi, der står i en usikker økonomisk situation, da Cabis bevilling indgår i forhandlingerne om næste års finanslov.

I den fælles støtteerklæring, som Cabi har sendt videre til bl.a. finansminister Nicolai Wammen, beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard og social- og indenrigsminister Astrid Krag skriver de fem organisationer bl.a., at "Cabi bibringer jobcentre og virksomheder viden og inspiration, så flere mennesker med udfordringer af helbredsmæssig og social karakter kan blive fastholdt eller inkluderet på arbejdsmarkedet."

Og: "Vi giver derfor vores opbakning til Cabis arbejde og håber, at Cabi også fremadrettet vil være en vigtig medspiller i indsatsen for, at flere mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet kommer i job, og at flere i risiko for at miste tilknytningen bliver fastholdt i beskæftigelse."

Støtteerklæringen til Cabi kommer forud for de afgørende finanslovsforhandlinger, hvor der er usikkerhed om Cabis fortsatte bevilling.

Mere information

Læs hele støtteerklæringen


Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Presse, nyhedsbeve, nyheder, sociale medier 20658534

Relaterede nyheder