Gå til indhold
Lån en ekspert fra Cabi til dit arrangement på Folkemødet.
Lån en ekspert fra Cabi til dit arrangement på Folkemødet.

Nyhed -

Få ekspert med på dit Folkemøde-event - helt gratis

Årets politiske Folkemøde afholdes delvis virtuelt, og en række af Cabis eksperter stiller sig til rådighed som deltagere i events for kommuner, virksomheder og organisationer. Se listen over eksperter her.

Bornholm er for nogens vedkommende skiftet ud med cyberspace, når årets politiske Folkemøde afholdes  delvis virtuelt den 17. juni. Cabi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor virksomheder og mennesker lykkes, og derfor stiller vi en række af vores eksperter sig til rådighed til at deltager i virtuelle events.

Du kan kvit og frit booke en af Cabis eksperter til dit event, og du vil få en kvalificeret debattør ind, som bringer konkrete perspektiver ind om socialt ansvar. Du kan også bruge Cabi som faglig facilitator, moderator eller til at få faglig sparring på dit event.

Book fx direktør Mette Rønnau og få viden om:

  • tendenser på fremtidens arbejdsmarked
  • gevinsten ved socialt ansvar
  • strategisk bæredygtig forretningsudvikling og Verdensmål 8.

Seniorkonsulent Trine Thomsen har gennem mange års ledererfaring fra beskæftigelsesindsatsen både kommuner og virksomheders vinkel på, hvordan ledige kanten af arbejdsmarkedet kan komme tættere på job.

Mette Bengaard er ligeledes seniorkonsulent, og hun har fingeren på virksomhedernes puls hvad angår socialt ansvar efter et år med corona.

Mere inspiration

Se hele listen over eksperter her

Emner

Kategorier

Kontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Souschef Kommunikation og marketing 4128 4126
Malene Boel Kristensen

Malene Boel Kristensen

Pressekontakt Marketingkoordinator Kommunikation og Marketing 2099 7771

Plads til flere i arbejde

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Cabi
Åboulevarden 70, 3
8000 Aarhus C
Danmark