Gå til indhold
Virksomheder får viden og værktøjer om trivsel
Virksomheder får viden og værktøjer om trivsel

Pressemeddelelse -

Virksomheder sætter spot på trivsel i Hobro

Virksomheder i Mariagerfjord Kommune og opland kan se frem til ny viden og konkrete værktøjer, når Erhvervsakademi Dania i Hobro lægger lokaler til arrangement om trivslen og det psykiske arbejdsmiljø sammen med VirksomhedsnetværkCabi. Der er gratis adgang for virksomheder.

Mange ved nok, at danskerne er et af de folk i verden, der trives bedst, og generelt er glade for vores arbejde. Men det er ikke alle virksomhedsledere, der er bekendte med, at hver syvende medarbejder ofte eller meget ofte føler sig stresset i løbet af en periode på to uger.

”Når vi hører disse tal, er jeg glad for vores samarbejde med VirksomhedsnetværkCabi, så vi kan invitere til dette formiddagsarrangement. Vores erfaring er, at mange lokale virksomheder gerne vil have ny viden og konkrete redskaber, så dette er en god chance for at få nyt med hjem til det konkrete arbejde i forretningen,” siger campuschef Jens Peter Dahlgaard fra Erhvervsakademi Dania.

Det handler også om produktivitet og kvalitet i opgaveløsning.

”For alle virksomheder er der god grund til at sætte fokus på trivsel. Medarbejdere, der er mentalt ovenpå og trives, er produktive medarbejdere og dermed et plus for forretningen”, siger seniorkonsulent Ann Cathrine Lebech Hoe fra videns- og netværkshuset Cabi.

To timer er en god start

”Min opfordring til virksomheder er: Vær med i Hobro, brug et par timer til at få fokus på medarbejdertrivsel. Det handler bl.a. om at forebygge og håndtere stress, mistrivsel, mobning og de sygemeldinger, der kan følge i kølvandet på det., forklarer seniorkonsulent Christina Pedersen fra VirksomhedsnetværkCabi. Hun vil på dagen have et godt tilbud med til de virksomheder, som er tilmeldt.

”At være i Hobro den 7. maj betyder meget for os. Vi er i dialog med virksomheder i hele Danmark og faciliterer bl.a. netværk lokalt. Vi ved, at viden og værktøjer kan gøre forskellen i en travl hverdag, så vi glæder os meget til at møde ledere, produktionschefer, HR og også medarbejdere, der i virksomhederne, sidder med økonomiansvar. Tillidsrepræsentanter er også meget velkomne,” fortsætter hun.

VirksomhedsnetværkCabi er et landsdækkende netværk af socialt ansvarlige virksomheder med medlemmer fra over 6.100 virksomheder. Det er gratis at være medlem af VirksomhedsnetværkCabi

I Region Midtjylland har netværket mere end 1.600 medlemmer.

Se program og alt om tilmelding her https://www.tilmeld.dk/Cabi201909

Kontakt

  • Campuschef Jens Peter Dahlgaard, Erhvervsakademi Dania jpd@eadania.dk
  • Seniorkonsulent Christina Pedersen, Cabi: cip@cabiweb.dk / 2251 6982

Yderligere kontaktperson

  • Marketingansvarlig Marianne Lyngberg Nilsson, Cabi: man@cabiweb.dk / 4113 7281

Tags

Regioner


Cabi er er et non-profit videns- og netværkshus under Beskæftigelsesministeriet. Det er vores mission at fremme et arbejdsmarked med plads til flere. Vi giver råd og inspiration til virksomheder og kommuner, som arbejder med at få flere udsatte ledige inkluderet på arbejdsmarkedet og med at fastholde udsatte medarbejdere i job. Vores mål er, at flere virksomheder bliver socialt ansvarlige, og at flere mennesker kan få og fastholde en plads på arbejdsmarkedet.

Vi indsamler, bearbejder og formidler viden til ledere, personaleansvarlige og HR-medarbejdere i virksomhederne og til professionelle i den aktive beskæftigelsesindsats i kommuner og andre steder.

Vi udvikler metoder og værktøjer, som kan skabe positive forandringer i praksis. Og vi hjælper med tilpasning, implementering og udvikling lokalt i virksomheder og kommuner over hele landet. Altid med øje for et stærkt samarbejde på tværs fx mellem kommuner og virksomheder.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534