Få vores nyheder på mail

Ny projektassistent til videns- og netværkshuset Cabi

Pressemeddelelse   •   Sep 27, 2017 10:14 CEST

Rikke Gårdsted er ansat som projektassistent i Cabi

Videns- og netværkshuset Cabi med base i Aarhus og København har pr. 1. september ansat 33-årige Rikke Gårsted som projektassistent. Her skal hun bl.a. stå for udsendelse af invitationer, afholdelse af webinar, kvalitetssikring af præsentationer og andet skriftligt materiale.

Hun kommer fra en stilling som uddannelsessekretær hos SOSU Østjylland og har derudover erfaring fra flere forskellige virksomheder, hvor hun har fungeret som koordinator og sekretær.

Rikke Gårdsted har bl.a. været ansat i konsulentvirksomheden Cultivator, hvor hun har stået for udarbejdelse og kvalitetsikring af præsentationer og meget mere. Hun har også erfaring som salgskoordinator fra en stilling i ejendomsmægleren Nybolig Per Faurholt Risskov, hvor hun bl.a. har løst markedsførings- og koordineringsopgaver.

Rikke Gårsted er kontouddannet i den daværende Hinnerup Kommune og har siden taget akademifag som kommunikation i praksis og Human Resources.

Cabi er en non-profit organisation under Beskæftigelsesministeriet, som formidler rådgivning, viden og værktøjer til virksomheder og jobcentre om, hvordan man i praksis får succes med at ansætte og fastholde mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Fx personer fysisk eller psykisk handicap, sociale problemer eller sygdom.

I samarbejde med jobcentre og virksomheder skaber Cabi løsninger, som forandrer og virker i praksis, så flere kommer i job.

Cabi driver desuden landets største netværk af socialt ansvarlige virksomheder med 6.000 medlemmer.

www.cabiweb.dk

Cabi er en non-profit organisation under Beskæftigelsesministeriet. Vi formidler rådgivning, viden og værktøjer til virksomheder og jobcentre om, hvordan man i praksis får succes med at ansætte og fastholde mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Fx personer fysisk eller psykisk handicap, sociale problemer eller sygdom.

Sammen med jobcentre og virksomheder skaber vi løsninger, der forandrer og virker i praksis, så flere kommer i job.

VirksomhedsnetværkCabi er Danmarks største netværk af socialt ansvarlige virksomheder med over 5.500 medlemmer. Netværket har som mission at inspirere, udvikle og fremme virksomhedernes sociale ansvar.