Gå til indhold
Jacob Thorn - ny konsulent hos videns - og netværkshuset Cabi
Jacob Thorn - ny konsulent hos videns - og netværkshuset Cabi

Pressemeddelelse -

Ny konsulent til videns- og netværkshuset Cabi

Jacob Thorn er ny konsulent hos videns- og netværkshuset Cabi, hvor han bl.a. skal stå for aktiviteter for Cabis virksomhedsnetværk i Midtjylland.

Cabis virksomhedsnetværk er med ca. 5.500 medlemmer landets største netværk af socialt ansvarlige virksomheder, og Jacob Thorn skal bl.a. stå for at afholde videns- og netværksarrangementer, der inspirerer virksomheder til at tage et socialt ansvar.

Jacob Thorn er 28 år og er Cand.soc i uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitet, har læst HD 1. del på Aarhus Universitet og er certificeret lean manager.

Indtil 1. januar i år var Jacob Thorn ansat som Lean Manager hos Falck Danmark A/S, og han har erfaring som HR assistent hos PR Electronics A/S. Jacob Thorn har desuden en baggrund som sergent i Forsvaret.

Foruden driften af den midtjyske del af Cabis virksomhedsnetværk skal Jacob Thorn også indgå som en del af Cabis konsulentteam, der løser en lang række opgaver for jobcentre og virksomheder i hele landet.

Cabi er et selvejende videns- og netværkshus under Beskæftigelsesministeriet. Cabis mission er at fremme socialt ansvar og rummelighed på arbejdsmarkedet. Vi tror på, at socialt ansvar og god forretning kan være hinandens forudsætninger.

Emner

Tags


Cabi er en non-profit organisation under Beskæftigelsesministeriet. Vi formidler rådgivning, viden og værktøjer til virksomheder og jobcentre om, hvordan man i praksis får succes med at ansætte og fastholde mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Fx personer fysisk eller psykisk handicap, sociale problemer eller sygdom.

Sammen med jobcentre og virksomheder skaber vi løsninger, der forandrer og virker i praksis, så flere kommer i job.

VirksomhedsnetværkCabi er Danmarks største netværk af socialt ansvarlige virksomheder med over 5.500 medlemmer. Netværket har som mission at inspirere, udvikle og fremme virksomhedernes sociale ansvar.

Pressekontakt

Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534