Virksomheder kan få hjælp til at forbedre to bundlinjer hos Den Sociale Kapitalfond.
Virksomheder kan få hjælp til at forbedre to bundlinjer hos Den Sociale Kapitalfond.

Nyhed -

Virksomheder kan søge om deltagelse i vækstpartnerskaber

Den Sociale Kapitalfond åbner nu op for ansøgninger til Social inklusion gennem Vækstpartnerskaber, som er et forløb for virksomheder, der vil udvikle den sociale indsats og samtidig styrke forretningen. Der er ansøgningsfrist 1. december.

Skal udsatte personer indgå som en ressource i virksomheden skal begge parter gøres klar til det. Sådan er tankegangen hos Den Sociale Kapitalfond, som til det formål har udviklet acceleratorprogrammet Social inklusion gennem Vækstpartnerskaber. Her kan virksomheder gennem et 12 måneders forløb bl.a. få intensiv rådgivning fra professionelle forretningsudviklere med henblik på at skabe øget omsætning, forbedre indtjeningen og styrke virksomhedens sociale indsats og profil.

Som deltager i Social inklusion gennem Vækstpartnerskaber forventes det, at virksomhedens ledelse eller udvalgte herfra deltager aktivt i forløbet – herunder på camps og i møder med den tilknyttede forretningsudvikler.

Målgruppen for acceleratorprogrammet er små og mellemstore virksomheder, som har et ambitiøst ønske om vækst og inklusion af udsatte grupper. Der er ikke noget krav om, at det skal være registrerede socialøkonomiske virksomheder. Virksomheden skal have adresse i en af de deltagende kommuner:

  • Aalborg
  • Kolding
  • Gentofte
  • Køge
  • Stevns
  • Odsherred

Der er ansøgningsfrist for deltagelse i programmet 1. december. Se mere hos Den Sociale Kapitalfond

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534