Få vores nyheder på mail

Virksomheder får ny digital indgang til jobcentret

Nyhed   •   Mar 30, 2017 13:22 CEST

Det nye Jobnet for Arbejdsgivere gør det nemmere for virksomheder at finde kandidater blandt ledige i jobcentre landet over.

Arbejdsgivere får med det nye Jobnet for Arbejdsgivere lettere ved at finde den helt rigtige kandidat blandt jobcentrets ledige. Med de nye forbedrede søgemuligheder vil virksomhederne kunne søge på helt specifikke kvalifikationer eller certifikater blandt de ca. 150.000 CV’er på Jobnet.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har forbedret virksomhedernes indgang til Jobnet for at understøtte et hurtigere og præcist match mellem ledige og virksomheder. Derfor lanceres Jobnet for Arbejdsgivere i dag, 27. marts 2017.

På siden www.jobag.jobnet.dk vil arbejdsgivere få adgang til at oprette jobannoncer, søge i CV-databasen på Jobnet, oprette CV-agenter og gemme interessante profiler. Arbejdsgivere kan desuden søge efter specifikker kvalifikationer, såsom ”MIG svejsning”, eller efter særlige certifikater eller særlige kurser hos de ledige. Det bliver hermed lettere at finde frem til de ledige i hele landet med præcis de kvalifikationer, som virksomheden har brug for.

Finder arbejdsgiveren ikke en kandidat, der matcher, kan virksomheden oprette en CV-agent. Den giver automatisk arbejdsgiveren besked, når der dukker nye kandidater op, som matcher virksomhedens søgning.

Gå direkte til Jobnet for Arbejdsgivere

Læs mere

Få mere information om Jobnet for Arbejdsgivere hos STAR