Gå til indhold
Vallensbæk, Nyborg og Vesthimmeland klarer sig bedre end forventet når det kommer til at få ledige i job
Vallensbæk, Nyborg og Vesthimmeland klarer sig bedre end forventet når det kommer til at få ledige i job

Nyhed -

Vallensbæk får ledige væk fra offentlig forsørgelse

Vallensbæk Kommune har færrest på offentlig forsørgelse i forhold til det forventede. Foruden hovedstadskommunerne klarer Nyborg og Vesthimmerlands Kommune sig også godt, viser en ny rangliste fra Beskæftigelsesministeriet.

Ranglisten skal ifølge ministeriet brugestil at inspirere andre kommuner til en bedre indsats over for ledige. I forhold til tidligere offentliggjorte lister er der til den nuværende tilføjet ressourceforløb og ledighedsydelse som ydelser kommunerne bliver målt på.

Tilføjelserne skal give kommunerne et mere præcist billede af, hvor gode de er til at få borgere væk fra offentlig forsørgelse.

"Jeg synes, det er interessant at se, hvordan nogle kommuner rykker sig til gavn for borgerne og kommunekassen, og jeg forventer selvfølgelig, at kommunerne vil bruge listerne aktivt. Min tanke med det nye værktøj er i hvert fald, at kommunerne får øjnene op for, hvor de kan gøre en ekstra indsats og få inspiration fra de kommuner, der gør det godt," siger beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) i en pressemeddelelse

Læs mere

Se ranglisterne på Beskæftigelsesministeriets hjemmeside

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534