Gå til indhold

Nyhed -

’Tag Ansvar’-kampagne stiller skarpt på mangfoldighed i Nykøbing Falster

Cabis og Ledernes kampagne fortsætter sin Danmarksturné og lægger denne gang vejen forbi Nykøbing Falster. 31. maj afholdes en debat om socialt ansvar og rekruttering, hvor Cabis egen seniorkonsulent Bente Nissen vil deltage.

Hvordan tager man socialt ansvar? Og hvordan skaber man jobs til folk, der er på kanten af arbejdsmarkedet?
Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive debatteret d. 31. maj, når ’Tag Ansvar’-kampagnen besøger Nykøbing Falster.

Det er Cabis Bente Nissen, der vil facilitere og sætte rammen for debatten. Ved hjælp af lokale tal vil hun blandt andet belyse, hvor stort problemet er, hvor mange der kommer i job, og hvilken type jobs, der typisk er tale om.

Til arrangementet vil der være fokus på problemet lokalt på Lolland-Falster, og to lokale virksomheder, der selv har erfaring med at tage socialt ansvar, vil deltage.
Udover at hente inspiration fra virksomhederne, kan du også få viden om, hvordan du selv kan gå til værks i din egen virksomhed.

Arrangementet varer fra kl. 10-18, og kampagnen er i Nykøbing Falster hele ugen for også at sætte fokus på emner som stress og ledelse.

Læs hele programmet og tilmeld dig her

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534