Få vores nyheder på mail

Sæt tal på det sociale ansvar med opdateret benchmarkmodel

Nyhed   •   Okt 23, 2018 14:20 CEST

Virksomheder kan sætte deres eget sociale ansvar under lup med Benchmarkmodellen

Med Benchmarkmodellen kan virksomheder sætte tal på, hvor gode de er til at fasholde og ansætte udsatte grupper på arbejdsmarkedet. Benchmarkmodellen er netop opdateret med en ny opgørelsesmetode.

Med få klik i Benchmarkmodellen kan virksomheder se, hvor mange personer, der i en periode har været i  virksomhedspraktik, løntilskud og fleksjob i virksomheden, og hvor mange forløb, der fører til job.

Samtidig kan virksomheden se, hvordan de klarer sig i forhold til andre virksomheder i andre brancher eller i forhold til alle virksomheder i landet.

Benchmarkmodellen er tilgængelig i Vitas på vitas.bm.dk, som er virksomhedernes digitale indgang til samarbejde med jobcentrene. Benchmarkmodellen er desuden netop blevet opdateret med nogle tekniske ændringer, som skal give virksomhederne et bedre overblik over deres indsats.

Benchmarkmodellen giver dermed virksomhederne konkrete tal på, hvor gode de er til at tage imod ledige fra kanten af arbejdsmarkedet. Servicevirksomheden ISS og vaskeriet De Forenede Dampvaskerier har været med til at udvikle Benchmarkmodellen, og de vil bl.a. bruge resultaterne fra Benchmarkmodellen ved udbud fra offentlige og private aktører.

Se film om, hvordan ISS og DFD bruger Benchmarkmodellen