I Aabenraa kan 67 virksomheder smykkes sig med et CSR-mærke som en anerkendelse af deres indsats.
I Aabenraa kan 67 virksomheder smykkes sig med et CSR-mærke som en anerkendelse af deres indsats.

Nyhed -

Rekordmange virksomheder i Aabenraa får CSR-mærke

I Aabenraa får 67 lokale virksomheder tildelt et CSR-mærke som en anerkendelse af deres sociale engagement. Det er det højeste antal siden mærket blev uddelt første gang i 2016.

CSR er ikke kun for store virksomheder i store byer. I Aabenraa Kommune får 67 lokale virksomheder 7. februar et CSR-mærke som det synlige bevis på, at de tager et social ansvar.

I alt har 69 virksomheder ansøgt kommunen om at få et CSR-mærke, som tildeles lokale virksomheder, der påtager sig et socialt ansvar ved at give plads til udsatte borgere samt bidrage til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft, og ud af disse blev 67 godkendt, skriver Jydske Vestkysten

I forhold til sidste års modtagere af mærket har 46 virksomheder ansøgt om at få mærket igen, så der er i år 23 nye virksomheder, som har søgt.

"Jeg synes, det er ekstremt flot, at vi i år kan hædre 67 virksomheder med adresse i Aabenraa Kommune, siger Ejler Schütt, formand for arbejdsmarkedsudvalget, til Jydske Vestkysten.

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534