Jakob Nymark. Ny regnsakbschef hos videns- og netværkshuset Cabi
Jakob Nymark. Ny regnsakbschef hos videns- og netværkshuset Cabi

Nyhed -

Ny regnskabschef til videns- og netværkshuset Cabi

Jakob Nymark er pr. 1. maj ansat som ny regnskabschef hos Cabi

Videns- og netværkshuset Cabi med base i Aarhus og København har ansat 39-årige Jakob Nymark som ny regnskabschef.

Han er uddannet revisor med en HD(R), og kommer til Cabi fra en stilling som økonomiansvarlig i Virklund Sport, der leverer idrætsprojekter til både elite- og breddeidrætten. Her har han været siden 2014, og inden da, var han i ti år regnskabschef hos Midtjyllands Avis.

Hos Cabi skal han holde styr på økonomien i en organisation, der tæller ca. 35 medarbejdere, og som udover rollen som videns- og netværkshus også tæller konsulentvirksomhed.

Cabi er en non-profit-organisation under Beskæftigelsesministeriet, som formidler rådgivning, viden og værktøjer til virksomheder og jobcentre om, hvordan man i praksis får succes med at ansætte og fastholde mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Fx personer fysisk eller psykisk handicap, sociale problemer eller sygdom.

I samarbejde med jobcentre og virksomheder skaber Cabi løsninger, som forandrer og virker i praksis, så flere kommer i job.

Cabi driver desuden landets største netværk af socialt ansvarlige virksomheder med 6.000 medlemmer.

www.cabiweb.dk

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534