Få vores nyheder på mail

Ny pris for social ansvarlighed skal uddeles for første gang

Nyhed   •   Sep 04, 2017 10:00 CEST

Kender du en socialt ansvarlig virksomhed i Viborg-området? Så kan du nu give dem et skulderklap for deres indsats og indstille dem til en ny pris.

Særligt rummelige og socialt ansvarlige virksomheder fra Viborg Kommune har nu mulighed for at vinde ’Prisen for Social Ansvarlighed.’ Der er netop åbnet for indstillinger til den nye pris, som VIBORGegnens Erhvervsråd står bag.

Kender du en virksomhed i Viborg Kommune, der har udmærket sig særligt ved at involvere ledige på kanten af arbejdsmarkedet? Eller som har taget hensyn til medarbejdere med særlige behov?

Så har du nu mulighed for at give de virksomheder et skulderklap ved at indstille dem til VIBORGegnens Erhvervsråds nye pris ’Prisen for Social Ansvarlighed’.

Anders Kristian Kristensen, der en af initiativtagerne, glæder sig over, at prisen er blevet en realitet:

”Jeg synes, at det er vigtigt, at vi også fremhæver de virksomheder, der tager et ekstra ansvar for, at der er plads til os alle på arbejdsmarkedet,” siger han til Viborg Folkeblad. 

Han håber også, at prisen kan være med til at trække mindre virksomheder, der tager socialt ansvar, frem i rampelyset. Så de også kan få et skulderklap for deres indsatser.

I år vil der være særligt fokus på inklusion, rummelighed og forskelligheder ude i virksomhederne. Kandidaterne skal altså tage socialt ansvar og være med til at fastholde eller opkvalificere deres medarbejdere for at komme i betragtning til prisen. 

Kåringen vil finde sted i november til VIBORGegnens Erhvervsråds awardshow.

Indstil din kandidat her inden 30. september 

Læs mere om kriterierne for den nye pris her

Læs mere om nyheden her