Gå til indhold
Nu kan virksomheder lægge digitale jobordrer hos 26 jobcentre

Nyhed -

Nu kan virksomheder lægge digitale jobordrer hos 26 jobcentre

Virksomheder, som mangler medarbejdere kan med Jobnet for Arbejdsgivere nu lægge joborderer hos 26 af landets jobcentre. Og flere er på vej.

Jobnet for Arbejdsgivere er virksomhedernes digitale indgang til jobcentrene, og nu har 26 af landets jobcentre åbnet op for, at virksomhederne kan lægge jobordrer direkte hos jobcentret, når de mangler en eller flere medarbejdere.

Herefter finder jobcentrene kvalificerede medarbejdere og sender CV'erne direkte til virksomheden. På den måde fungerer jobcentret som rekrutteringsagent for virksomhederne og fra 1. december vil alle landets jobcentre være i stand til at modtage digitale jobordre.

Jobnet for arbejdsgivere blev lanceret tidligere i år, og hver uge er ca. 1.300 virksomheder i kontakt med Jobnet for Arbejdsgivere for at rekruttere medarbejdere.

Se hele listen over de 26 jobcentre, som nu modtager digitale jobordrer på STAR.dk

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534