Gå til indhold
4,4 millioner kr. skal få flere indvandrerkvinder i Næstved i job.
4,4 millioner kr. skal få flere indvandrerkvinder i Næstved i job.

Nyhed -

Næstved vil have flere indvandrerkvinder i arbejde

Næstved Kommune har fået 4,4 millioner kr. af Styrelsen for International Rekruttering og Integration til et projekt, som skal skaffe flere indvandrerkvinder i job.

Projektet går i gang 1. april, og i alt 158 kvinder med indvandrerbaggrund i Næstved Kommune kan blive berørt af projektet. De skal enten komme i job, eller komme tættere på arbejdsmarkedet gennem projektet, som løber de næste tre år. Det skriver Sjællandske Nyheder

Beskæftigelses- og Uddannelsesudvalget i Næstved Kommune godkendte torsdag projektet enstemmigt, og udvalgsformand Annette Brix (K) har store forventninger til projektet.

"Vi synes alle, at er en god ide," siger hun til Sjællandske Nyheder.

Jette Leth Buhl (SF) mener, at det er en god ide at gøre en særlig indsats over for netop kvinder med indvandrerbaggrund.

"Det kan være vanskeligt at komme ind i en kultur, hvis man har en anden baggrund," siger hun ifølge Sjællandske Nyheder.

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534