Få vores nyheder på mail

Konference om arbejdsrelateret vold i fritiden

Nyhed   •   Maj 23, 2019 11:14 CEST

Vi sætter fokus på arbejdsrelateret vold med en konference i september.

Branchefællesskaberne for arbejdsmiljø, Cabi og Vold som Udtryksform holder konference om den arbejdsrelaterede vold, som finder sted uden for arbejdstiden. Det sker den 17. september på Hotel Nyborg Strand.

På nogle arbejdspladser er der desværre risiko for at blive udsat for vold. Og i nogle tilfælde rækker vold, trusler og chikane ud over den almindelige arbejdstid og ind i den ansattes privatliv. Det sætter vi fokus på med konferencen i september.

Her får du lejlighed til at høre arbejdspladser og eksperter som har arbejdet med at forebygge arbejdsrelateret vold i fritiden. Få inspiration og viden om at forebygge og håndtere volden. Brug også muligheden for at drøfte problemer og løsninger med deltagere fra en lang række forskellige brancher.

På konferencen fortæller journalist og forfatter Abelone Glahn om digital chikane og hvordan den kan forebygges og håndteres. Du kan også høre, hvordan Kriminalforsorgen har taget hånd om udfordringerne. Og hør læge og forsker Peter Lund Madsen (HjerneMadsen) give sit perspektiv på dagens tema.

Der åbnes for tilmeldinger medio juni