Ny pulje skal bl.a. modvirke ensomhed, angst og depression.
Ny pulje skal bl.a. modvirke ensomhed, angst og depression.

Nyhed -

Akutpulje på 10 millioner kr. skal styrke den mentale sundhed

Velliv Foreningen har oprettet en akutpulje på 10 millioner kr., som skal styrke den mentale sundhed i civilsamfundet og mindre virksomheder under og efter corona-krisen.

Foreningen oplyser, at eksisterende og nye indsatser, som behøver hjælp på grund af coronakrisen, kan søge og få op til 50.000 kr.

Med lokale aktiviteter har Velliv Foreningen fokus på, at engagerede borgere, foreninger og civilsamfundsinitiativer støttes i at virkeliggøre aktiviteter i dagligdagen, så flere mennesker får hjælp til at styrke deres mentale sundhed og modvirke udfordringer som ensomhed, følelsen af angst og depression, isolation, mobning og chikane.

I akutpuljen har Velliv Foreningen særlig fokus på at gøre lokale indsatser i stand til at fortsætte deres aktiviteter under og efter coronakrisen samt at genstarte eller igangsætte nye indsatser, der modvirker de ovennævnte udfordringer. 

Også mindre virksomheder kan søge om støtte fra akutpuljen til indsatser for at styrke den mentale sundhed.

Mere information

Læs mere om Velliv Foreningens akutpulje

Emner

Tags


Cabi er et nonprofit videns-, netværks-, og formidlingshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse.
  • Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job.
  • Trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Pressekontakt

Ea Nielsen

Ea Nielsen

Pressekontakt Kommunikationschef 4128 4126
Jakob Rom Johansen

Jakob Rom Johansen

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 20658534